Jak to všechno začalo?

20.09.2014 17:24
1. příběh rodiny Vocílkových

Pája (mamka)
Šimon (taťka)
Natka starší 22 let - nejstarší dítě rodiny Vocílkových
Kristýna 19 let
Naty mladší 17 let
Míša 14 let
Bětka 12 let (ano, Dominik a Bětka jsou dvojčata, jenže Bětka je o 3 minuty a 6 vteřin starší!) (ok, Dominik trvdí, že je starší o 3 minuty a 3 vteřiny, ale rodiče jsou názoru Bětky ;))
Dominik 12 let - jediný kluk z 6 dětí, takže si všichni myslí, že si ho určitě všichni váží.... ovšem opak je pravdou
 
 
Cestovní kancelář Baumax se chystala na turistický zájezd. Tam se také Pája a Šimon potkali. Na prohlídce hradu Kost, kde si vyměnili zamilované pohledy a pak to šlo jen z kopce. Týden spolu chodili a hned poté se vzali. Ovšem něco zde vázlo. Neměli děti a to je ničilo. Představa, že ještě nemají děti byla příšerná a tak chtěli nějaké adoptovat. Jenže ještě před tím, než někoho opravdu adoptovali, narodila se Páje nádherná holčička jménem Natka. Rostla nepřevratným tempem. Za 22 minut vyrostla tak, jako by jí bylo 22 let, pak už nerostla. Hned poté se narodila Kristýna, která rostla taky nepřevratným tempem, jenže ona se zastavila v 19 letech. A pak se narodila ještě jedna holka, která dostala stejné jméno jako první. Tudíž Natka, ale aby se to nikomu nepletlo, dostala jméno Naty mladší a tak jí všichni říkali Naty malá (mladší). Nakonec se to zastavilo u Míši, která vyrostla do 14 let. Byla ze všech nejdrobnější, ale nejrychlejší a tak nejraději běhala po venku.
 
Po týdnu si rodiče těchto čtyř nádherných dětí začali vymýšlet, že by chtěli další 2 děti. Dobře, oni si to nevymysleli, ale chtěli to, takže hned jak řekli konečné slovo, Pája porodila další děvčátko Bětku, která se zastavila na 12 letech a hned po ní se narodil Dominik. Zajímavé bylo, že dorostl stejného věku, jako Bětka, takže byli dvojčata. Jasně, ani jeden z nich z toho nebyli dvakrát nadšení, ale tak už to bohužel bylo.
 
Všechny děti se nakonec měli moc rádi. A Páje a Šimonovi bylo stále nejisté, jak je možné, že Pája porodila tak rychle a proč děti tak rychle vyrostly. Dlouho na nic nemohli přijít, až pak je napadli rovnou dva způsoby.
  1. Někdo z rodiny Šimona či Páji je upír a tak to děti zdědily
  2. Může za to jakési kouzlo
Těžko říct, jestli se trefili nebo ne. Tak či onak to nějak prostě bylo.
 
Jo a abych nezapomněla, jsou zde ještě vedlejší postavy, které občas hrají celkem významnou roli. Jsou to dva policajti, Šimonův bratr a syn Šimonova bratra.
 
Mikuláš - 1 policajt
Jenda - 2 policajt
Dominik (Skrblík) - Šimonův bratr
Filip - adoptovaný syn Dominika
 
 
(Dnes to bylo jen takové seznámení, ale příště už budou opravdu příběhy)